UK Select Country

 Η TRX2 (θριξ= τρίχα στα αρχαία ελληνικά˙ 2=δεύτερη γεννιά) είναι ένα από τα παγκοσμίως κορυφαία ερευνητικά προγράμματα αποκλειστικά αφοσiωμένο στην παροχή ενός νέου προτύπου φροντίδας για την αντιμετ;vπιση της Ανδρογενετικής αλωπεκίασης. (AGA). Το πρόγραμμα κατέστη δυνατό μέσω της Oxford BioLabs Ltd. και πρώην επιστήμονες απο το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Ηνωμένο Βασίλειο. Η TRX2 ακολουθεί ορισμένους ανεξάρτητους δρόμους έρευνας συμπεριλαμβανομένων :

1) Ανάπτυξη μαλλιών

2) Η πρόληψη της τριχόπτωσης

3)Θεραπεία ενάντια στην Ανδρογενετική αλωπεκίαση και άλλες διαταραχές ανάπτυξης των μαλλιών

Για τα εν εξελίξει και προηγούμενα ερευνητικά προγράμματά μας παρακαλούμε επισκεφτείτε μας στο Σελίδα ερευνών.

Αποστολή & Στόχος

Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε μία εξαιρετική εμπειρία για τον πελάτη μας αντιμετωπίζοντας την Ανδρογενετική αλωπεκίαση (AGA) μέσω υψηλής απόδοσης, επαναστατική επιστήμη η οποία αποφέρει αισθητά, ειλικρινή αποτελέσματα. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε το νέο πρότυπο φροντίδας για την αντιμετώπιση της AGA.

Ιστορικό εταιρίας

Η TRX2 διοικείται από την Oxford BioLabs. Η εταιρία ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2008 από πρώην επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και είναι εγγεγραμμένη ως Εταιρίας Περιορισμένης Ευθύνης στην Αγγλία & την Ουαλλία. Η Οξφόρδη είναι ένα από τα κορυφαία κέντρα βιοχημικής έρευνας και εμπορευματοποίησης νέων τεχνολογιών στον κόσμο.

Team

Είμαστε μια ομάδα επιστημόνων και ιατρικών εμπειρογνωμόνων που μας ενώνει μια κοινή φιλοδοξία: να προκαλέσουμε το κατεστημένο και να δώσουμε τέλος στην απογοήτευση των ανθρώπων που υποφέρουν από τριχόπτωση. Η ομάδα μας αποτελείται από έναν αυξανόμενο αριθμό από

  • Παγκοσμίως κορυφαίους επιστήμονες στον τομέα της έρευνας των διαύλων καλίου
  • Δερματολόγους και ειδικούς στον τομέα της ανδρογενετικής αλωπεκίας
  • Γιατρούς και χειρούργους

Επιστημονική ηγεσία: Dr. Thomas F.A. Whitfield DPhil
Ο Dr. Whitfield είναι ακαδημαϊκός επισκέπτης στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Τμήμα Βιοχημείας και είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος πραγματογνώμονας στην έρευνα των διαύλων καλίου και των μοριακών μηχανισμών της Ανδρογενετικής αλωπεκίας. Είναι συγγραφέας πολλών αξιολογούμενων από ομοτίμους του δημοσιευμάτων και δημιουργός διεθνών ευρεσιτεχνιών στον τομέα της έρευνας των διαύλων καλίου και της Ανδρογενετικής αλωπεκίας. Ο δρ Whitfield έχει διδακτορικό στη Βιοχημεία από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Expertise

Η TRX2 εκμεταλλεύεται την τελευταία επιστημονική γνώση του μοριακού μηχανισμού πίσω από την ανδρική και γυναικεία τριχόπτωση. Η χρόνια απόφραξη των διαύλων καλίου στα τριχοθυλάκια είναι μια αιτία τριχόπτωσης.

Η TRX2 έχει παγκόσμιας τάξης τεχνογνωσία και πολλών χρόνων εμπειρία στον τομέα της έρευνας των διαύλων καλίου και του μοριακού μηχανισμού της ανδρικής και γυναικείας τριχόπτωσης. Παρακαλούμε επισκεφτείτε τα επιστημονικά άρθρα για να δείτε μια επιλογή των δημοσιευμάτων και των διαπιστευτηρίων μας στον τομέα.

Υποστηρικτές

Η Oxford BioLabs Ltd. πήρε ένα μεγάλο βραβείο το 2009 για τη χρηματοδότηση Νέου Επιχειρηματία από το Εθνικό Συμβούλιο για τη Μεταπτυχιακή Επιχειρηματικότητα (NGCE) . Η χρηματοδότηση αυτή υποστηρίχθηκε από τον Οργανισμό για τη Χρηματοδότηση της Επιστήμης, της Τεχνολογίας και των Τεχνών (NESTA). Για περισσότερες πληροφορίες για το NGCE και το NESTA δείτε παρακάτω:

 

trx2 investor

NCGE – Εθνικό Συμβούλιο για τη Μεταπτυχιακή Επιχειρηματικότητα 

Το NCGE είναι μια ομάδα συμβουλίων με έδρα το Μπίρμινγχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου της οποίας ο σκοπός είναι η ανάπτυξη και η προώθηση μιας επιχειρηματικής κουλτούρας μέσω έρευνας, εκπαίδευσης και διευκόλυνσης.

Διαβάστε περισσότερα για το NCGE

 

trx2 investor

NESTA – Ο κορυφαίος ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας του Ηνωμένου Βασιλείου στην καινοτομία

O NESTA δουλεύει με συνεργάτες του δημοσίου, του ιδιωτικού και του τριτογενούς τομέα συγκεντρώνοντας ισχυρούς συνδυασμούς ανθρώπων, πόρων και λαμπρών ιδεών. O ΝΕSΤΑ συνδυάζει επενδύσεις κεφαλαίου με τη μη-οικονομική υποστήριξη για να βοηθήσει τις καινοτόμες νέες εταιρίες του Ηνωμένου Bασιλείου να κάνουν τις ιδέες τους εμπορική επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα για τη NESTA

 

kauffman       

oxford enterpreuner        

oxford enterpreuner       

Δείτε ποιοι μιλούν για το TRX2®

* Οι δηλώσεις αυτές δεν έχουν εκτιμηθεί από τους οργανισμούς κανονισμών φαρμάκων. Το παρόν προϊόν δεν είναι γιατρικό ή φάρμακο, και δεν αποσκοπεί στη διάγνωση, αντιμετώπιση, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Αυτό το εν αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας διατροφικό συμπλήρωμα περιέχει θρεπτικά συστατικά που βοηθούν την προαγωγή και τη διατήρηση μιας φυσιολογικής τριχοφυΐας. Ο ψευδάργυρος, το σελήνιο και η βιοτίνη συμβάλλουν στη διατήρηση φυσιολογικών μαλλιών. Τα φυσιολογικά μαλλιά χαρακτηρίζονται επίσης από υγιή ανάπτυξη της τρίχας και μη υπερβολική τριχόπτωση. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν και να υπόκεινται στις ιδιαιτερότητες του μεταβολισμού σας. Αν κυοφορείτε, παίρνετε φάρμακα, ή έχετε κάποια πάθηση, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση του προϊόντος. Όσον αφορά κινδύνους και παρενέργειες παρακαλούμε δείτε το ένθετο της συσκευασίας και ρωτήστε το γιατρό σας ή έναν ειδικό σε θέματα υγείας. Διαβάστε ολόκληρη την αποποίηση ευθυνών. Διαβάστε τις ανακοινώσεις νομικού περιεχομένου.

Αποποίηση ευθυνών: Ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής βασίζεται στις απόψεις και έρευνες της Oxford Biolabs Ltd., εκτός αν σημειώνεται διαφορετικά. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αυτής δεν αποσκοπούν στην αντικατάσταση της προσωπικής σχέσης με έναν πτυχιούχο επαγγελματία σε θέματα υγείας και δεν προορίζονται για ιατρικές συμβουλές. Προορίζονται ως κοινοποίηση γνώσης και πληροφοριών από τις έρευνες και την εμπειρία της Oxford Biolabs Ltd. Και της κοινότητάς της. Η Oxford Biolabs Ltd. σας προτρέπει να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις όσον αφορά τη υγεία σας με βάση την έρευνά σας και τη συνεργασία σας με έναν πτυχιούχο επαγγελματία σε θέματα υγείας. Δείτε τους όρους παροχής της υπηρεσίας μας και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και την πλήρη αποποίηση ευθυνών εδώ.