UK Select Country
Το TRX2 επικεντρώνεται στα αποτελέσματα. Μας ενδιαφέρει πολύ να μαθαίνουμε τις εμπειρίες και τα αποτελέσματα που αναφέρουν οι πελάτες που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας. Φυσικά, η ανταπόκριση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ηλικία, το γένος, τη διατροφή, το μεταβολισμό τη φυσική κατάσταση, το βάρος και άλλους παράγοντες. Οι παρακάω συνεντεύξεις και σχόλια είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα εμπειριών που αναφέρθηκαν στο TRX2 από πελάτες που χρησιμοποιούν το Συμπλήρωμα Μπριακής Ανάπτυξης Μαλλιών TRX2® .«Είχε αποτέλεσμα για μένα, δεν έχω λόγο να πω γιατί δεν θα είχε και σε σας».
Phil Wood, Age 58, Norwood 3


«Οι κρόταφοί μου δυναμώνουν, η τριχόπτωσή μου γενικά έχει μειωθεί κατά πολύ και τα μαλλιά μου είναι πολύ πυκνότερα τώρα»
Simon Goldstein, Age 23, Norwood 2


«Ο λόγος που λατρεύω αυτήν τη θεραπεία για την τριχόπτωση και που αποφάσισα να τη δοκιμάσω αρχικά είναι επειδή δεν δίνουν ψεύτικες υποσχέσεις. Δεν αφήνουν να εννοηθεί ότι είναι μια γρήγορη λύση που θα κάνει τα μαλλιά σου να ξαναφυτρώσουν σε 2-3 μέρες. Δεν είναι κάποιο τρελό σπρέι θεραπείας μαλλιών. Είναι μια μακροχρόνια αποδεδειγμένη λύση που πραγματικά αποφέρει αποτελέσματα».
Helen Stewart, Age 29, Norwood I-3


« Αυτό είναι ένα βίντεο με σχόλια (Ιούλιος 2012) απο τον πελάτη του TRX2 Simon Goldstein σχετικά με την πρόοδό του με τη Θεραπεία Μοριακής Ανάπτυξης Μαλλιών TRX2 ».


«Οι εμπειρίες μου μετά από αγωγή 5 μηνών για την τριχόπτωση με TRX2 ».
Name: Unkown, Age: Unknown, Norwood: Unkown


Ενημέρωση μετά από 18 μήνες – Δεκέμβριος 2012
Name: Simon Goldstein, Age: 24, Norwood: 2


Ενημέρωση μετά από 24 μήνες – Δεκέμβριος 2013
Name: Simon Goldstein, Age: 24, Norwood: 2
Στην αρχή νόμισα ότι το συμπλήρωμα TRX2® ήταν απλά άλλο ένα προϊόν που υπόσχεται πολλά αλλά δεν κάνει τίποτα. Έχω «τραυματιστεί» ολοκληρωτικά από προηγούμενες εμπειρίες μου με άλλα προϊόντα όπως τα Saw Palmetto, Marine Extract Proteins και Finasteride. Μέχρι τον τρίτο μήνα, το TRX2® μου ειχε ήδη δώσει κάποια μικρά αποτελέσματα, τα οποία ήταν αρκετά για μένα για να παραμείνω σ’ αυτό. Χαίρομαι που το έκανα επειδή τώρα είμαι στο μήνα 9 και τα αποτελέσματα αρχίζουν να γίνονται σοβαρά . Σταμάτησα εντελώς να μαδάω και έχω σημαντική αύξηση στα μαλλιά, πιο αισθητή στους κροτάφους. Γενικά νιώθω τα μαλλιά μου πυκνότερα και πιο γερά. Χρησιμοποιώ το TRX2® σαν εθελοντής σε μονο-θεραπεία χωρίς μινοξιδίλη, φιναστερίδη ή άλλο φάρμακο. “
C.V. (male), 28 years, Norwood 2, London, UK
«Σπουδαίο προϊόν με εντυπωσιακά αποτελέσματα! Χρησιμοποιώ τις κάψουλες TRX2® cεδώ και 8 μήνες και έχουν σταματήσει εντελώς την τριχόπτωσή μου. Παρόλο που έχω επιτύχει μικρή «μετρήσιμη» τριχιφυΐα ως τώρα νιώθω τα μαλλιά μου πυκνότερα και δυνατότερα από ποτέ».
D.E. (male), 31 years, Norwood 4, Munich, Germany
«Χρησιμοποιώ τις κάψουλες TRX2® σαν εθελοντής πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά, εδώ και 8 μήνες. Μέχρι τώρα δεν έχω καθόλου παρενέργειες. Το συμπλήρωμα TRX2® είχε σαν αποτέλεσμα μια σημαντική αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών μου, περισσότερο αισθητή μετά από περίπου 4 μήνες. Υποφέρω από αραίωση των μαλλιών για περισσότερο από 3 χρόνια και τα μαλλιά μου τώρα φαίνονται πολύ πυκνότερα. Αυτό το προϊόν ξεπέρασε εντελώς τις προσδοκίες μου και μπορώ να συστήσω το TRX2® χωρίς κανένα δισταγμό». F.N. (female), 38 years, Type 2 advanced, Leeds, UK

Δείτε ποιοι μιλούν για το TRX2®

* Οι δηλώσεις αυτές δεν έχουν εκτιμηθεί από τους οργανισμούς κανονισμών φαρμάκων. Το παρόν προϊόν δεν είναι γιατρικό ή φάρμακο, και δεν αποσκοπεί στη διάγνωση, αντιμετώπιση, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Αυτό το εν αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας διατροφικό συμπλήρωμα περιέχει θρεπτικά συστατικά που βοηθούν την προαγωγή και τη διατήρηση μιας φυσιολογικής τριχοφυΐας. Ο ψευδάργυρος, το σελήνιο και η βιοτίνη συμβάλλουν στη διατήρηση φυσιολογικών μαλλιών. Τα φυσιολογικά μαλλιά χαρακτηρίζονται επίσης από υγιή ανάπτυξη της τρίχας και μη υπερβολική τριχόπτωση. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν και να υπόκεινται στις ιδιαιτερότητες του μεταβολισμού σας. Αν κυοφορείτε, παίρνετε φάρμακα, ή έχετε κάποια πάθηση, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση του προϊόντος. Όσον αφορά κινδύνους και παρενέργειες παρακαλούμε δείτε το ένθετο της συσκευασίας και ρωτήστε το γιατρό σας ή έναν ειδικό σε θέματα υγείας. Διαβάστε ολόκληρη την αποποίηση ευθυνών. Διαβάστε τις ανακοινώσεις νομικού περιεχομένου.

Αποποίηση ευθυνών: Ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής βασίζεται στις απόψεις και έρευνες της Oxford Biolabs Ltd., εκτός αν σημειώνεται διαφορετικά. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αυτής δεν αποσκοπούν στην αντικατάσταση της προσωπικής σχέσης με έναν πτυχιούχο επαγγελματία σε θέματα υγείας και δεν προορίζονται για ιατρικές συμβουλές. Προορίζονται ως κοινοποίηση γνώσης και πληροφοριών από τις έρευνες και την εμπειρία της Oxford Biolabs Ltd. Και της κοινότητάς της. Η Oxford Biolabs Ltd. σας προτρέπει να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις όσον αφορά τη υγεία σας με βάση την έρευνά σας και τη συνεργασία σας με έναν πτυχιούχο επαγγελματία σε θέματα υγείας. Δείτε τους όρους παροχής της υπηρεσίας μας και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και την πλήρη αποποίηση ευθυνών εδώ.