UK Select Country

Eνημερώθηκε στις:2 Οκτωβρίου, 2010

Χρόνος παράδοσης.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται το αργότερο σε μία μέρα μετά από την παραλαβή και έγκρισή τους. Η παράδοση γίνεται μέσω του Deutsche Post DHL, τον παγκοσμίως κορυφαίο Όμιλο ταχυδρομείου και υλικοτεχνικής υποστήριξης. Ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 1 έως 2 μέρες (Γερμανία), 3 εώς 5 μέρες (Ηνωμένο Βασίλειο), 5 έως 12 μέρες (Ευρωπαϊκή Ένωση εκτός Γερμανίας και Ην. Βασιλείου), 10-14 μέρες (Ηνωμένες Πολιτείες, Ιαπωνία και οι περισσότερες άλλες διεθνείς παραδόσεις). Σε σπάνιες περιπτώσεις η παράδοση μπορεί να χρειαστεί έως 31 μέρες – παρακαλούμε αναφερθείτε στο http://www.dhl.de/de/paket/privatkunden/international.html Για την τελευταία εκτίμηση του DHL όσον αφορά τους χρόνους παράδοσης πακέτων.

Η TRX2 εκδίδει email επιβεβαίωσης αποστολής με νούμερα εντοπισμού DHL στους πελάτες που δίνουν ηλεκτρονική διεύθυνση.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΛΟΓΩΣ .

Ο πελάτης δεν ήταν παρών κατά την απόπειρα παράδοσης

Η παράδοση μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών μας θα επιχειρηθεί δύο φορές. Μετά από αυτό, αν το πακέτο επιστραφεί σε μας, οι πελάτες θα επιβαρυνθούν τα έξοδα αποστολής για την επανάληψη της αποστολής του πακέτου. Μη παραληφθείσες αποστολές θα χρεώνονται στα έξοδα αποστολής+επιστροφής (αν ισχύει). Οποιαδήποτε αλλαγή διεύθυνσης μετά την αποστολή της παραγγελίας θα χρεώνεται στα έξοδα αποστολής.
Παρακαλούμε σημειώστε ότι κάνοντας μια παραγγελία στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις παράδοσης . Το έντυπο παραγγελίας σας είναι απολύτως ασφαλές και τα στοιχεία σας προστατεύονται.
Αν έχετε ερωτήσεις για τα παραπάνω, παρακαλούμε μην διστάσετε να εικοινωνήσετε μαζί μας.

Προϊόντα που υπέστησαν ζημιά κατά τη μεταφορά

Αν τα προϊόντα υπέστησαν ζημιά κατά τη μεταφορά, σας ζητάμε να μας το αναφέρετε εντός 7 εργάσιμων ημερών. Αν τα προϊόντα είναι εμφανώς κατεστραμμένα κατά την παραλαβή, είναι καλύτερο να υπογράψετε το σημείωμα παράδοσης του μεταφορέα αναλόγως, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι το πακέτο υπέστη ζημιά κατά τη μεταφορά.. Για ευκολία στην αντιμετώπιση κατεστραμμένων προϊόντων, τα είδη πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία, πλήρη με όλα τα αξεσουάρ και τα έγγραφά τους.
Μόλις παραληφθούν πίσω στην αποθήκη μας, θα σας εκδόσουμε αντικατάσταση ή πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσω του αρχικού τρόπου πληρωμής σας και θα σας αποζημιώσουμε τα εύλογα μεταφορικά έξοδα επιστροφής.

Προϊόντα ελαττωματικά κατά την άφιξη

Αν τα προϊόντα σας ειναι ελαττωματικά κατά την άφιξη, έχετε 14 ημερολογιακές μέρες εντός των οποίων να μας ενημερώσετε για το ελάττωμα. Τα είδη πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία, πλήρη με όλα τα αξεσουάρ και τα έγγραφά τους. Μόλις επιβεβαιώσουμε το ελάττωμα, θα σας εκδόσουμε αντικατάσταση ή πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσω του αρχικού τρόπου πληρωμής σας και θα σας αποζημιώσουμε τα εύλογα μεταφορικά έξοδα επιστροφής.

Φόροι εισαγωγής

Οι πελάτες επιβαρύνονται για φόρους εισαγωγής, δασμούς, φόρους πωλήσεων και άλλες εισφορές που καθορίζονται από την κάθε χώρα.

Πολιτική Ηλεκτρονικής Παράδοσης

Η TRX2, ως υπηρεσία online παρεχόμενη από την Oxford BioLabs Ltd. (“Oxford BioLabs” – η εταιρία πίσω από την TRX2), συναλλάσσεται με τους χρήστες της ηλεκτρονικά.
Συμφωνείτε ότι η Oxford BioLabs γενικά μπορεί να σας στέλνει ηλεκτρονικές ανακοινώσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δώσατε στην Oxford BioLabs κατά την εγγραφή για ένα από τα προϊόντα μας. Συμφωνείτε ότι ορισμένες υπηρεσίες μπορεί επίσης να έχουν τις δικές τους διαδικασίες ανακοινώσεων. Πρέπει να ελέγχετε συχνά την καθορισμένη ηλεκτρονική σας διεύθυνση για ανακοινώσεις. Η παράδοση της όποιας ανακοίνωσης από την Oxford BioLabs ισχύει όταν αποστέλλεται από την Oxford BioLabs, ανεξαρτήτως του αν διαβάζετε την ανακοίνωση όταν τη λαμβάνετε ή αν όντως λαμβάνετε την παράδοση. Ο μόνος τρόπος απόσυρσης της συναίνεσής σας από την ηλεκτρονική λήψη ανακοινώσεων είναι ο τερματισμός των οποιωνδήποτε συνδρομών, υπηρεσιών ή άλλων προϊόντων που παρέχονται κάτω από τους παρόντες Όρους Παροχής της Υπηρεσίας.

Πολιτική Παράδοσης για την Υπηρεσία μελών της TRX2

Η πλήρης εξόφληση της συνδρομής πρέπει να παραληφθεί μέσω της θύρας μας ασφαλούς πληρωμής online πριν την παραλαβή των στοιχείων εισόδου στο λογαριασμό. Μόλις παραληφθεί η πληρωμή, θα αποσταλεί ένα email στον πελάτη με τα στοιχεία σύνδεσης στο λογαρισμό του ως premium μέλος και για πλήρη πρόσβαση στην online υπηρεσία μας. Σε οποιοδήποτε στάδιο, αν ένας πελάτης συναντά προβλήματα με την παραλαβή της υπηρεσίας μας, μπορεί να επικοινωνήσει με την υποστήριξη της TRX2 RejuveNation μέσω των στοιχείων επικοινωνίας μας.[email protected]. Η πληρωμή για τις online υπηρεσίες μας μπορεί να γίνει μέσω Mastercard, Bankcard ή Visa. Δεν δεχόμαστε τρόπους πληρωμής που δεν αποτελούν συναλλαγές online όπως προσωπικές επιταγές, ταχυδρομικές επιταγές ή μετρητά.

Δείτε ποιοι μιλούν για το TRX2®

* Οι δηλώσεις αυτές δεν έχουν εκτιμηθεί από τους οργανισμούς κανονισμών φαρμάκων. Το παρόν προϊόν δεν είναι γιατρικό ή φάρμακο, και δεν αποσκοπεί στη διάγνωση, αντιμετώπιση, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Αυτό το εν αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας διατροφικό συμπλήρωμα περιέχει θρεπτικά συστατικά που βοηθούν την προαγωγή και τη διατήρηση μιας φυσιολογικής τριχοφυΐας. Ο ψευδάργυρος, το σελήνιο και η βιοτίνη συμβάλλουν στη διατήρηση φυσιολογικών μαλλιών. Τα φυσιολογικά μαλλιά χαρακτηρίζονται επίσης από υγιή ανάπτυξη της τρίχας και μη υπερβολική τριχόπτωση. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν και να υπόκεινται στις ιδιαιτερότητες του μεταβολισμού σας. Αν κυοφορείτε, παίρνετε φάρμακα, ή έχετε κάποια πάθηση, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση του προϊόντος. Όσον αφορά κινδύνους και παρενέργειες παρακαλούμε δείτε το ένθετο της συσκευασίας και ρωτήστε το γιατρό σας ή έναν ειδικό σε θέματα υγείας. Διαβάστε ολόκληρη την αποποίηση ευθυνών. Διαβάστε τις ανακοινώσεις νομικού περιεχομένου.

Αποποίηση ευθυνών: Ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής βασίζεται στις απόψεις και έρευνες της Oxford Biolabs Ltd., εκτός αν σημειώνεται διαφορετικά. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αυτής δεν αποσκοπούν στην αντικατάσταση της προσωπικής σχέσης με έναν πτυχιούχο επαγγελματία σε θέματα υγείας και δεν προορίζονται για ιατρικές συμβουλές. Προορίζονται ως κοινοποίηση γνώσης και πληροφοριών από τις έρευνες και την εμπειρία της Oxford Biolabs Ltd. Και της κοινότητάς της. Η Oxford Biolabs Ltd. σας προτρέπει να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις όσον αφορά τη υγεία σας με βάση την έρευνά σας και τη συνεργασία σας με έναν πτυχιούχο επαγγελματία σε θέματα υγείας. Δείτε τους όρους παροχής της υπηρεσίας μας και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και την πλήρη αποποίηση ευθυνών εδώ.