UK Select Country
Η διέγερση της μοριακής δυναμικής ενός διαύλου καλίου σε αλληλεπίδραση με την ιδιότητα διάνοιξης των διαύλων καλίου του TRX2 – © Oxford Biolabs Ltd

Η πρόσφατη ανακάλυψη ότι υπάρχουν δίαυλοι καλίου μέσα στα κύτταρα των δερματικών θηλών των ανθρώπινων τριχοuυλακίων έδωσε στους ερευνητές ένα νέο στόχο θεραπείας. Οι δίαυλοι ιόντων καλίου έχουν ενοχοποιηθεί για ένα ευρύ φάσμα ασθενειών που κυμαίνονται από Ηπατίτιδα C έως Διαβήτη. Αυτές οι μικρές πρωτεϊνικές δομές σχηματισμού πόρων ελέγχουν τη μεταφορά ιόντων καλίου στις κυτταρικές μεμβράνες του τριχοθυλακίου και είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της πλήρης βιολογικής δραστηριότητας και λειτουργίας του τριχοθυλακίου.

Οι επιστήμονες έχουν δείξει ότι καθώς οι άνθρωποι χάνουν τα μαλλιά τους η λειτουργία των ιόντων καλίου που βρίσκονται μέσα στα τριχοθυλάκια ελαττώνεται. Το αποτέλεσμα είναι η εξασθένηση της δυναμικής της μεμβράνης και η διακοπή της μεταφοράς θρεπτικών ουσιών στην τρίχα – με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των θυλακίων και την αραίωση των μαλλιών.

Με βάση αυτήν την έρευνα, η TRX2 επινόησε μια έξυπνη λύση για τη διέγερση της αναπτυξης μαλλιών σε μοριακό επίπεδο: Tην αναζωογόνηση των διαύλων ιόντων καλίου που βρίσκονται μέσα στα τριχοθυλάκια.*

Το TRX2® Συμπλήρωμα μοριακής ανάπτυξης μαλλιών αποτελείται από φυσικές ουσίες τις οποίες το σώμα μας παράγει φυσιολογικά σε επαρκή επίπεδα στα υγιή μαλλιά, αλλά σε ανεπαρκείς ποσότητες σε καταστάσεις τριχόπτωσης. Το TRX2® Συμπλήρωμα μοριακής ανάπτυξης μαλλιών είναι μια εν αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας σύνθεση φυσικών μεταβολιτών η οποία έχει δειχθεί σε εργαστηριακά πειράματα ότι βοηθά στη μείωση της τριχόπτωσης και την προαγωγή ανάπτυξης υγιών μαλλιών ως εξής:

1. Διατηρώντας τη δυναμική της μεμβράνης των τριχοθυλακίων. *
2. Διεγείροντας την εκ νέου σύνθεση των διαύλων καλίου *
3. Αποκαθιστώντας τη δραστηριότητα & λειτουργικότητα των διαύλων καλίου*
4. Υπερπολώνοντας τα τριχοθυλάκια*

Το TRX2® προάγει την υγεία και ανάπτυξη των τριχοθυλακίων σε μοριακό επίπεδο*

Τόνωση των επιπέδων ενέργειας στα τριχοθυλάκια*

To 2007 Ο Foitzik et al. έδειξε ότι η L-καρνιτίνη-L-τρυγικό προάγει την ανάπτυξη των ανθρώπινων μαλλιών˙ υποδεικνύοντας ότι η L-καρνιτίνη διεγείρει την ανάπτυξη του τριχωτού της κεφαλής με την αυξητική ρύθμιση του πολλαλασιασμού και την καθοδική ρύθμιση της απόπτωσης των θυλακοκυττάρων .Τα προϊόντα TRX2® είναι τα πρώτα που χρησιμοποιούν Κάλιο και L-καρνιτίνη-L-τρυγικό ως μέρος των ενεργών συστατικών τους για τη θεραπεία της τριχόπτωσης .

Η έρευνα δείχνει ότι η L-καρνιτίνη-L-τρυγικό προάγει την ανάπτυξη των μαλλιών αυξάνοντας την παροχή ενέργειας στην μαζικά αναπτυσσόμενη και διαρκώς αναγεννώμενη μήτρα της τρίχας – ενέργεια που απατΕΊται επίσης για την πλήρη βιολογική δραστηριότητα των διαύλων καλίου στα τριχοθυλάκια.

Διατήρηση της δυναμικής της Κυτταρικής μεμβράνης των τριχοθυλακίων.*

Η δυναμική της μεμβράνης είναι το αποτέλεσμα της διαφοράς τάσης ανάμεσα στις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες μιας κυτταρικής μεμβράνης. Η διαδικασία αυτή απαιτεί οι λειτουργούντες με γνώμονα την ενέργεια δίαυλοι καλίου να μετακινούν το φορτίο τους σε κλίση. Τα κύτταρα των δερματικών θηλών ενός υγιούς τριχοθυλακίου (ενός που περιέχει επαρκείς διαύλους καλίου) έχουν μέγιστη δυναμική μεμβράνης, διατηρώντας το υψηλότερο επίπεδο βιολογικής δραστηριότητας. Καθώς όμως χάνουμε τα μαλλιά μας, η δυναμική αυτών των κυττάρων των δερματικών θηλών μειώνεται – αποτέλεσμα της εξασθενημένης λειτουργίας των διαύλων καλίου που βρίσκονται μέσα στο τριχοθυλάκιο.

Το TRX2® περιέχει ένα συστατικό που διεγείρει τη σύνθεση της καρδιολιπίνης, ένα βασικό συστατικό της μεμβράνης του πλάσματος των δερματικών θηλών των κυττάρων των τριχοθυλακίων. Η καρδιολιπίνη παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της δυναμικής και της ακεραιότητας των μεμβρανών των κυττάρων των τριχοθυλακίων. Με λίγα λόγια, το TRX2® παρέχει το ιδανικό λιπιδικό περιβάλλον για την ευρωστία των διαύλων καλίου και τη μέγιστη αποδοτικότητα της λειτουργίας τους .

Διέγερση εκ νέου της σύνθεσης των διαύλων καλίου στα τριχοθυλάκια*

Ο συγκεκριμένος δίαυλος καλίου ο οποίος συναντάται στα ανθρώπινα τριχοθυλάκια έχει τρία βασικά συστατικά αμινοξέων: L-λευκίνη, Iσολευκίνη και βαλίνη (συχνά αναφερόμενη ως BCAA).

Ενσωματώνοντας αυτά τα συστατικά στο ιδιόκτητό μας σύμπλεγμα, η ομάδα μας βρήκε με επιτυχία τρόπο να αναπληρώσει τη δυναμική της μεμβράνης των κυττάρων της τρίχας και να διεγείρει τη σύνθεση νέων διαύλων καλίου μέσα στα τριχοθυλάκια.

Διέγερση της δραστηριότητας & λειτουργικότητας των διαύλων καλίου *

Φυσιολογικά, οι δίαυλοι καλίου των τριχοθυλακίων ρυθμίζονται από τα διακυτταρικά επίπεδα των νουκλεοτιδίων (π.χ ATP και ADP). Ως εκ τούτου, η ηλεκτρική δραστηριότητα της μεμβράνης ενός κυττάρου συνδέεται με το μεταβολισμό του˙ μια σχέση η οποία ελέγχει ποικίλες κυτταρικές λειτουργίες.

Η σύνθεση του TRX2® περιέχει διάφορες πηγές ATP. Το TRX2® ενεργοποιεί τη μεταφορά προϊόντων υψηλής ενέργειας, λαμβανόμενα από την τροφή στα μιτοχόνδρια του σώματος, όπου τελικά μετατρέπονται σε ATP. Αυτή η αιχμαλωτισμένη ενέργεια αναζωογονεί τους δίαυλους καλίου και είναι απαραίτητη για τη ρύθμιση της μεταφοράς ιόντων στις κυτταρικές μεμβράνες.

Προώθηση της ανάπτυξης μαλλιών μέσω της υπερπόλωσης των τριχοθυλακίων *

To TRX2® σύμπλεγμα, παρόμοιο με την εγκεκριμένη από τον Οργανισμό φαρμάκων και τροφίμων θεραπεία μινοξιδίλης, (Rogaine™, Regaine™ or RIUP™), έχει διάφορες ιδιότητες γνωστών oυσιών διάνοιξης των διαύλων καλίου. Υπερπολώνοντας τις μεμβράνες του πλάσματος των τριχοθυλακίων, ® αυξάνει το μέγεθος των συρρικνωμένων θυλακίων- με αποτέλεσμα μακρύτερα, πυκνότερα και αξιοσημείωτα περισσότερα μαλλιά καθώς προχωρά η θεραπεία.

Η ιδιόκτητη σύνθεση περιέχει ένα φυσικό συστατικό, το νικοτινικό οξύ, του οποίου η δομή μοιάζει μετη μινοξιδίλη. Σε συνδυασμό με τα άλλα συστατικά του TRX2® το νικοτινικό οξύ βοηθά στο να παραμένουν οι δίαυλοι καλίου ανοιχτοί με την πάροδο του χρόνου και ενισχύει την ανάπτυξη υγιών θυλακίων. .

Mινοξιδίλη- μια γνωστή ουσία για τη διάνοιξη των διαύλων καλίου

Η τοπική εφαρμογή μινοξιδίλης είναι μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες επιλογές θεραπείας εναντίον της ανδρικής και της γυναικείας τριχόπτωσης. Όμως, όντας ένα πολύ ισχυρό φάρμακο, η μινοξιδίλη έχει τεκμηριωμένες παρενέργειες και οι μετρώμενες αλλαγές εξαφανίζονται μέσα σε κάτι μήνες από τη διακοπή της θεραπείας(Διαβάστε περισσότερα). Αρχικά η μινοξιδίλη προοροζόταν σαν φάρμακο για την υπέρταση για λήψη από το στόμα, αλλά μια συχνή παρενέργεια ήταν η ανάπτυξη τριχοφυΐας, Ο λεπτομερής μηχανισμός δράσης της μινοξιδίλης στα τριχοθυλάκια δεν είναι σαφής. Όμως, γνωστό ως ισχυρή ουσία διάνοιξης των διαύλων καλίου, μπορεί να υποτεθεί ότο το φάρμακο στοχεύει τις ίδιες μικροσκοπικές πρωτεϊνικές δομές (δίαυλοι καλίου) με το TRX2.®

Σε σύγκριση με τη μινοξιδίλη το TRX2® είναι ένα 100% φυσικό διατροφικό συμπλήρωμα χωρίς φάρμακα, σχεδιασμένο να παρέχει στα τριχοθυλάκια τα συγκεκριμένα συστατικά που χρειάζονται για την προαγωγή μιας υγιούς, φυσικής τριχοφυΐας. Δεν υπάρχουν παρενέργειες, επιπλοκές και καθόλου ταλαιπωρία – μόνο ειλικρινή, αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Τα βιο-δραστικές ενώσεις
ΤγΧ2 ® είναι ενσωματωμένα σε ένα ιδιόκτητο καλίου
καναλιού τόνωση
πολύπλοκες και
παραδίδονται μέσω του
ροή του αίματος
στα μαλλιά
θύλακα για
ανώτατο όριο
επωφεληθούν.

Η αποκάλυψη της σωστής φόρμουλας φυσικών συστατικών ήταν ένα τεράστιο εγχείρημα. Η αφοσιωμένη ομάδα επιστημόνων μας έπρεπε μα σχεδιάσει μια ποικιλία νέων ερευνητικών μεθόδων συγκεκριμένα για το σκοπό της στόχευσης διαύλων ιόντων καλίου για την ανάπτυξη μαλλιών. Αφού δοκιμάσαμε εκατοντάδες διαφορετικά σκευάσματα με θρεπτικά μικροσυστατικά, επικεντρωθήκαμε στη φόρμουλα του TRX2® η οποία συμπεριλαμβάνει πληθώρα μοναδικών και ισχυρών συστατικών. Αυτή η προσέγγιση επέτρεψε στην εταιρία μας να πετύχει εκεί που άλλες απέτυχαν. Το προϊόν μας δουλεύει μαζί με το σώμα σας για την προστασία των κυττάρων της τρίχας από τη φθορά και την υποβάθμιση.

Παρακάτω απαριθμούνται μερικά από τα συγκεκριμένα ευεργετικά αποτελέσματα που παρατηρούνται σε κυτταρικό επίπεδο :

Κυτταρικό επίπεδο

  1. Αυξημένη δυναμική της μεμβράνης των κυττάρων των δερματικών θηλών στα τριχοθυλάκια*
  2. De novo σύνθεση των διαύλων καλίου*
  3. Eνισχυμένη δραστηριότητα – λειτουργικότητα των διαύλων καλίου *
  4. Υπερπόλωση των τριχοθυλακίων*

Αυτό το προϊόν είναι ειδικά σχεδιασμένο για πελάτες που βρίσκονται στα πρώιμα στάδια της τριχόπτωσης (Norwood 1-4). Μερικά από τα οφέλη που αναφέρονται από όσους παίρνουν τακτικά τις κάψουλες TRX2® Συμπλήρωμα μοριακής ανάπτυξης μαλλιών κάθε μέρα περιλαμβάνουν:

Οπτικό επίπεδο

  • Η παύση της τριχόπτωσης*
  • Η προαγωγή της ανάπτυξης μαλλιών – συμπεριλαμβανομένης της μετωπιαίας περιοχής και των κροτάφων *
  • Ορατά δυνατότερα και παχύτερα στελέχη τρίχας*
Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Δείτε ποιοι μιλούν για το TRX2®

* Οι δηλώσεις αυτές δεν έχουν εκτιμηθεί από τους οργανισμούς κανονισμών φαρμάκων. Το παρόν προϊόν δεν είναι γιατρικό ή φάρμακο, και δεν αποσκοπεί στη διάγνωση, αντιμετώπιση, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Αυτό το εν αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας διατροφικό συμπλήρωμα περιέχει θρεπτικά συστατικά που βοηθούν την προαγωγή και τη διατήρηση μιας φυσιολογικής τριχοφυΐας. Ο ψευδάργυρος, το σελήνιο και η βιοτίνη συμβάλλουν στη διατήρηση φυσιολογικών μαλλιών. Τα φυσιολογικά μαλλιά χαρακτηρίζονται επίσης από υγιή ανάπτυξη της τρίχας και μη υπερβολική τριχόπτωση. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν και να υπόκεινται στις ιδιαιτερότητες του μεταβολισμού σας. Αν κυοφορείτε, παίρνετε φάρμακα, ή έχετε κάποια πάθηση, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση του προϊόντος. Όσον αφορά κινδύνους και παρενέργειες παρακαλούμε δείτε το ένθετο της συσκευασίας και ρωτήστε το γιατρό σας ή έναν ειδικό σε θέματα υγείας. Διαβάστε ολόκληρη την αποποίηση ευθυνών. Διαβάστε τις ανακοινώσεις νομικού περιεχομένου.

Αποποίηση ευθυνών: Ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής βασίζεται στις απόψεις και έρευνες της Oxford Biolabs Ltd., εκτός αν σημειώνεται διαφορετικά. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αυτής δεν αποσκοπούν στην αντικατάσταση της προσωπικής σχέσης με έναν πτυχιούχο επαγγελματία σε θέματα υγείας και δεν προορίζονται για ιατρικές συμβουλές. Προορίζονται ως κοινοποίηση γνώσης και πληροφοριών από τις έρευνες και την εμπειρία της Oxford Biolabs Ltd. Και της κοινότητάς της. Η Oxford Biolabs Ltd. σας προτρέπει να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις όσον αφορά τη υγεία σας με βάση την έρευνά σας και τη συνεργασία σας με έναν πτυχιούχο επαγγελματία σε θέματα υγείας. Δείτε τους όρους παροχής της υπηρεσίας μας και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και την πλήρη αποποίηση ευθυνών εδώ.