UK Select Country

Συμμετοχή στον όμιλο αναγέννησης μαλλιών [?]

Μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα!
+ έξοδα αποστολής  οι 3 συσκευασίες ( ο μπουκάλι )
+ ΔΩΡΕΑΝ αποστολή (μόνο E.U. και τις ΗΠΑ)
+ ΔΩΡΕΑΝ δείγματα μελλοντικών προϊόντων.

32% οικονομία και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να ξαναπαραγγείλετε με αυτόματη αποστολή 3 μπουκαλιών κάθε 80 μέρες. Χωρίς δεσμευτικά συμβόλαια ή κρυφές χρεώσεις.
Συμμετοχή(ές) στον όμιλο Αναγέννησης μαλλιών
 ΝΑΙ – Συμφωνώ να συμμετάσχω στο Τριμηνιαίο πρόγραμμα ευκολίας.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ


πολλαπλές μπουκάλια

Αγοράστε δύο ή περισσότερα μπουκάλια, εξοικονομήστε στο καθένα και πληρώστε μία χρέωση αποστολής.  για 90 κάψουλες+έξοδα αποστολής(1 x για οποιαδήποτε ποσότητα)

μπουκάλι(α) TRX2®


Μεμονωμένο μπουκάλι

Δοκιμή χωρίς κίνδυνο με με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων της TRX2.  για 90 κάψουλες +αποστολή

μπουκάλι(α)TRX2®
This site is protected by Trustwave's Trusted Commerce programSSL Seal


ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ – ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
Εξαιτίας του ότι το κόστος για διεθνείς αποστολές είναι υψηλό, ίσως προτιμάτε να παραγγείλετε περισσότερες μηνιαίες προμήθειες με τη μία και να γλιτώσετε έξοδα αποστολής & επωφεληθείτε από την προνομιακή τιμή των Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) + αποστολή(προμήθεια για 3 μήνες), Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) + αποστολή(προμήθεια για 6 μήνες), Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) + αποστολή(προμήθεια για 12 μήνες), ή Access denied for user ‘oxfordip’@’localhost’ (using password: YES) (#1045) (προμήθεια για 18 μήνες),.
Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τις μαζικές προσφορές μας.


Αυτό είναι το πρώτο συμπλήρωμα που περιέχει Κάλιο, L-καρνιτίνη-L-τρυγικό, BCAA και Nικοτινικό οξύ dχορηγούμενα μέσω ενός ιδιόκτητου συμπλέγματος διέγερσης των διαύλων καλίου.

Η εν αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας φόρμουλα TRX2® είναι ένα 100% φυσικό, χωρίς φάρμακα διατροφικό συμπλήρωμα σχεδιασμένο να παρέχει στα τριχοθυλάκια τα συγκεκριμένα συστατικά που χρειάζονται για την προαγωγή μιας υγιούς, φυσικής τριχοφυΐας.

Tο προϊόν αυτό είναι ειδικά σχεδιασμένο για ασθενείς που βρίσκονται στα πρώτα στάδια της τριχόπτωσης (Norwood 1-4). Μερικά από τα οφέλη που αναφέρονται από άτομα που παίρνουν τακτικά τρεις κάψουλες TRX2® Moριακή ανάπτυξη μαλλιών κάθε μέρα περιλαμβάνουν:

  • Tην παύση της τριχόπτωσης*
  • Tην προαγωγή της ανάπτυξης μαλλιών – συμπεριλαμβανομένης της μετωπιαίας περιοχής και αυτής των κροτάφων *
  • Ορατά δυνατότερα & πυκνότερα μαλλιά *

Για να παραγγείλετε το TRX2®, προσθέστε την προτίμηση/ποσότητα στο καλάθι αγορών σας και στη συνέχεια προχωρήστε στην έξοδο. 

TRX2 Molecular Hair Loss Treatment Nutrition Information
– Για να δείτε τα στοιχεία της ετικέττας, κάντε κλικ εδώ
– Για να δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο πελάτη γι’ αυτό το προϊόν,κάντε κλικ εδώ

Κατάλληλο για χορτοφάγους

  • – Κατάλληλο για χορτοφάγους
  • – Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα
  • – Δεν γλουτένη
  • – Χωρίς συντηρητικά

Δείτε ποιοι μιλούν για το TRX2®

* Οι δηλώσεις αυτές δεν έχουν εκτιμηθεί από τους οργανισμούς κανονισμών φαρμάκων. Το παρόν προϊόν δεν είναι γιατρικό ή φάρμακο, και δεν αποσκοπεί στη διάγνωση, αντιμετώπιση, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Αυτό το εν αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας διατροφικό συμπλήρωμα περιέχει θρεπτικά συστατικά που βοηθούν την προαγωγή και τη διατήρηση μιας φυσιολογικής τριχοφυΐας. Ο ψευδάργυρος, το σελήνιο και η βιοτίνη συμβάλλουν στη διατήρηση φυσιολογικών μαλλιών. Τα φυσιολογικά μαλλιά χαρακτηρίζονται επίσης από υγιή ανάπτυξη της τρίχας και μη υπερβολική τριχόπτωση. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν και να υπόκεινται στις ιδιαιτερότητες του μεταβολισμού σας. Αν κυοφορείτε, παίρνετε φάρμακα, ή έχετε κάποια πάθηση, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση του προϊόντος. Όσον αφορά κινδύνους και παρενέργειες παρακαλούμε δείτε το ένθετο της συσκευασίας και ρωτήστε το γιατρό σας ή έναν ειδικό σε θέματα υγείας. Διαβάστε ολόκληρη την αποποίηση ευθυνών. Διαβάστε τις ανακοινώσεις νομικού περιεχομένου.

Αποποίηση ευθυνών: Ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής βασίζεται στις απόψεις και έρευνες της Oxford Biolabs Ltd., εκτός αν σημειώνεται διαφορετικά. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αυτής δεν αποσκοπούν στην αντικατάσταση της προσωπικής σχέσης με έναν πτυχιούχο επαγγελματία σε θέματα υγείας και δεν προορίζονται για ιατρικές συμβουλές. Προορίζονται ως κοινοποίηση γνώσης και πληροφοριών από τις έρευνες και την εμπειρία της Oxford Biolabs Ltd. Και της κοινότητάς της. Η Oxford Biolabs Ltd. σας προτρέπει να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις όσον αφορά τη υγεία σας με βάση την έρευνά σας και τη συνεργασία σας με έναν πτυχιούχο επαγγελματία σε θέματα υγείας. Δείτε τους όρους παροχής της υπηρεσίας μας και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και την πλήρη αποποίηση ευθυνών εδώ.