UK Select Country

Ο TRX2® Όμιλος Αναγέννησης μαλλιών προσφέρει στους ασθενείς πρωτοφανή πρόσβαση στην επαναστατική μας επιστήμη θεραπείας αναγέννησης μαλλιών – επιτυχάνοντας την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη μέγιστη αποτελεσματικότητα και ελάχιστο κόστος.

Το πακέτο του ομίλου θεραπείας αναγέννησησς μαλλιών διατίθεται τριμηνιαία με αποκλειστική έκπτωση στο προϊόν και εγγύηση ικανοποίησης! Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:

  1. προμήθεια 3 μηνών (3 συσκευασίες) με TRX2® Moριακή θεραπεία για την τριχόπτωση – Η επιστημονική ανακάλυψη που βοηθά στη μείωση της τριχόπτωσης και υποστηρίζει μια φυσική, υγιή αναγέννηση μαλλιών(τιμή €164.95). Aυτόματη αποστολή κάθε 80 μέρες.
  2. ΔΩΡΕΑΝ αποστολή (E.Ε μόνο)
  3. ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑ oποιωνδήποτε μελλοντικών θεραπειών αναγέννησης μαλλιών στην πόρτα σας

 

Κάντε κλικ σε ένα οποιοδήποτε όνομα προϊόντος για περισσότερες πληροφορίες. Γίνετε μέλος στον Όμιλο θεραπείας αναγέννησης μαλλιών σήμερα και γίνετε ένας από τους πρώτους πελάτες που θα ζήσουν την εμπειρία της δεύτερης γεννιάς μαλλιών. Για να γίνετε μέλος στον Όμιλο θεραπείας αναγέννησης μαλλιών, προσθέστε την προτίμηση/ποσότητά σας στο καλάθι αγορών σας και στη συνεχεια προχωρήστε για έξοδο.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 24 ωρών. Στην TRX2, συσκευάζουμε τα προϊόντα σας σε απλή συσκευασία χωρίς σημάνσεις. Παραγγείλτε τώρα και γίνετε από τους πρώτους που θα ζήσουν την εμπειρία της δεύτερης γεννιάς μαλλιών!


Συμμετοχή στον Όμιλο αναγέννησης μαλλιών[?]

Μόνο για περιορισμένο χρονικο διάστημα!
+ ναυτιλία  οι 3 συσκευασίες ( το μπουκάλι)
+ ΔΩΡΕΑΝ αποστολή (E.U. only)
+ ΔΩΡΕΑΝ μπουκάλι (προμήθεια για 1 μήνα)TRX2 (τιμή € 54.95) μετά από κάθε δώδεκα μήνες συνδρομής.

32% εξοικονόμηση χρημάτων και δεν χρειάζετε να ανησυχείτε για να ξαναπαραγγείλετε με αυτόματη αποστολή 3 μπουκαλιών κάθε 80 μέρες. Χωρίς δεσμευτικά συμβόλαια ή κρυφές χρεώσεις.
YES – Συμφωνώ να συμμετάσχω στοΤριμηνιαίο πρόγραμμα ευκολίας.
Συμμετοχή(ες) στον Όμιλο Θεραπείας αναγέννησης μαλλιών 
This site is protected by Trustwave's Trusted Commerce programSSL Seal
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

Δείτε ποιοι μιλούν για το TRX2®

* Οι δηλώσεις αυτές δεν έχουν εκτιμηθεί από τους οργανισμούς κανονισμών φαρμάκων. Το παρόν προϊόν δεν είναι γιατρικό ή φάρμακο, και δεν αποσκοπεί στη διάγνωση, αντιμετώπιση, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Αυτό το εν αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας διατροφικό συμπλήρωμα περιέχει θρεπτικά συστατικά που βοηθούν την προαγωγή και τη διατήρηση μιας φυσιολογικής τριχοφυΐας. Ο ψευδάργυρος, το σελήνιο και η βιοτίνη συμβάλλουν στη διατήρηση φυσιολογικών μαλλιών. Τα φυσιολογικά μαλλιά χαρακτηρίζονται επίσης από υγιή ανάπτυξη της τρίχας και μη υπερβολική τριχόπτωση. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν και να υπόκεινται στις ιδιαιτερότητες του μεταβολισμού σας. Αν κυοφορείτε, παίρνετε φάρμακα, ή έχετε κάποια πάθηση, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση του προϊόντος. Όσον αφορά κινδύνους και παρενέργειες παρακαλούμε δείτε το ένθετο της συσκευασίας και ρωτήστε το γιατρό σας ή έναν ειδικό σε θέματα υγείας. Διαβάστε ολόκληρη την αποποίηση ευθυνών. Διαβάστε τις ανακοινώσεις νομικού περιεχομένου.

Αποποίηση ευθυνών: Ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής βασίζεται στις απόψεις και έρευνες της Oxford Biolabs Ltd., εκτός αν σημειώνεται διαφορετικά. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αυτής δεν αποσκοπούν στην αντικατάσταση της προσωπικής σχέσης με έναν πτυχιούχο επαγγελματία σε θέματα υγείας και δεν προορίζονται για ιατρικές συμβουλές. Προορίζονται ως κοινοποίηση γνώσης και πληροφοριών από τις έρευνες και την εμπειρία της Oxford Biolabs Ltd. Και της κοινότητάς της. Η Oxford Biolabs Ltd. σας προτρέπει να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις όσον αφορά τη υγεία σας με βάση την έρευνά σας και τη συνεργασία σας με έναν πτυχιούχο επαγγελματία σε θέματα υγείας. Δείτε τους όρους παροχής της υπηρεσίας μας και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και την πλήρη αποποίηση ευθυνών εδώ.