UK Select Country

Στην TRX2 προσπαθούμε να παραδώσουμε τις προμήθειές σας οποιαδήποτε ώρα και οπουδήποτε. Για μια επισκόπηση των χωρών στις οποίες κάνουμε τακτικές παραδόσεις παρακαλούμε δείτε το χάρτη «Παγκόσμιας Βάσης Πελατών» μας παρακάτω.

Χώρες στις οποίες κάνουμε τακτικές αποστολές :

Argentina
Australia
Austria
Belgium
Bulgaria
Brazil
Greece
Canada
Cyprus
Czech Republic
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
Ghana
Malta
Colombia
Indonesia
Ireland
Italy
Japan
Latvia
Liechtenstein
Lithuania
Luxembourg
Singapore
Hungary
Netherlands
New Zealand
Norway
Poland
Portugal
Romania
Russia
Saudi Arabia
United States
Monaco
Slovenia
South Africa
Spain
Sweden
Switzerland
Thailand
Turkey
United Kingdom
Vatican City
Slovakia
Venezuela

Γλιτώστε έξοδα αποστολής!

Εξαιτίας του ότι το κόστος για διεθνείς αποστολές είναι υψηλό, ίσως προτιμάτε να παραγγείλετε περισσότερες μηνιαίες προμήθειες με μιας και να γλιτώσετε έξοδα αποστολής & επωφεληθείτε από την προνομιακή τιμή των EUR 164.85 + αποστολή(προμήθεια για 3 μήνες), EUR 329.70 + αποστολή (προμήθεια για 6 μήνες), EUR 570.00 + αποστολή(προμήθεια για 12 μήνες) και EUR 792.00 (προμήθεια για 18 μήνες), αντίστοιχα.

Για να δείτε τις μαζικές προσφορές μας – παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ 


Επιλογές και χρόνος παράδοσης

Οι διεθνείς παραγγελίες αποστέλλονται το αργότερο σε μία εργάσιμη μετά την παραλαβή και έγκρισή τους. Η παράδοση γίνεται μέσω του Deutsche Post DHL, τον κορυφαίο Όμιλο ταχυδρομείου και υλικοτεχνικής υποστήριξης. Ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 7 έως 10 μέρες.Η TRX2 εκδίδει email επιβεβαίωσης αποστολής με νούμερα εντοπισμού DHL στους πελάτες που δίνουν ηλεκτρονική διεύθυνση.

Παρακαλούμε σημειώστε: Οι χρόνοι αποστολής δύναται να διαφέρουν σημαντικά από χώρα σε χώρα˙ συνήθως 3-8 μέρες για παραγγελίες από τις περισσότερες χώρες της Ε.Ε και 8–15μέρες για τις περισσότερες διαθνείς παραγγελίες. Αν έχετε προβλήματα με την παραδοση των προμηθειών σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο support.trx2.com.

Αποστολές και χρεώσεις

Φόροι εισαγωγής

Οι πελάτες επιβαρύνονται με τους φόρους εισαγωγής, δασμούς, φόρους πωλήσεων και άλλες εισφορές που καθορίζονται από την κάθε χώρα.

Περιορισμοί αποστολής

Οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για την εξασφάλιση του ότι τους επιτρέπεται να κάνουν εισαγωγή το προϊόν συμπληρώματος διατροφής μας. Αν οι τελωνειακές αρχές της χώρας σας μας επιστρέψουν το προϊόν για οποιονδήποτε λόγο, θα επιστρέψουμε στην πιστωτική σας κάρτα ολόκληρο το ποσό αγοράς σας μείον τα διπλά έξοδα αποστολής (επειδή πρέπει να πληρώσουμε στο μεταφορέα μας τα ιδια έξοδα αποστολής για να μας επιστρέψει την παραγγελία), πλέον οτιδήποτε άλλα έξοδα προκύπτουν, όπως έξοδα καραντίνας ή αποθήκευσης τα οποία διατιμούνται από τις τελωνειακές αρχές της χώρας σας.

Περισσότερες από μία διευθύνσεις αποστολής

Για αποστολή σε περισσότερες από μία διευθύνσεις, παρακαλούμε κάντε ξεχωριστή παραγγελία για κάθε διεύθυνση αποστολής.

Εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχετε ερωτήσεις για την αποστολή σας, μπορείτε να τις στείλετε με email στο [email protected]. Οι ώρες εξυπηρέτησης πελατών είναι 5π.μ με 8 μ.μ ώρα Ειρηνικού, Δευτέρα ως Παρασκευή, 6 π.μ με 4μ.μ ώρα Ειρηνικού το Σάββατο και 7π.μ με 3μ.μ ώρα Ειρηνικού την Κυριακή.

H εγγύηση επιστροφής χρημάτων TRX2

Η κανονική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών του ΤRX2 ισχύει για όλους τους διεθνείς πελάτες. Αν αποφασίσετε να επιστρέψτε μια παραγγελία για οποιονδήποτε λόγο, ο λογαριασμός της πιστωτικής σας κάρτας θα πιστωθεί με ολόκληρο το ποσόν της αγοράς (εξαιρούνται τα έξοδα αποστολής – βλ. Λεπτομέρειες στο Περιορισμοί αποστολής).

Email [email protected] για να πάρετε έγκριση επιστροφής εμπορευμάτων επιστρέψτε το ή τα μπουκάλια με το αχρησιμοποίητο περιεχόμενο στο:

Oxford Biolabs Ltd.

c/o Mailcom AG

Lise-Meitner-Str.4

82216 Maisach

Germany

Δείτε ποιοι μιλούν για το TRX2®

* Οι δηλώσεις αυτές δεν έχουν εκτιμηθεί από τους οργανισμούς κανονισμών φαρμάκων. Το παρόν προϊόν δεν είναι γιατρικό ή φάρμακο, και δεν αποσκοπεί στη διάγνωση, αντιμετώπιση, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Αυτό το εν αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας διατροφικό συμπλήρωμα περιέχει θρεπτικά συστατικά που βοηθούν την προαγωγή και τη διατήρηση μιας φυσιολογικής τριχοφυΐας. Ο ψευδάργυρος, το σελήνιο και η βιοτίνη συμβάλλουν στη διατήρηση φυσιολογικών μαλλιών. Τα φυσιολογικά μαλλιά χαρακτηρίζονται επίσης από υγιή ανάπτυξη της τρίχας και μη υπερβολική τριχόπτωση. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν και να υπόκεινται στις ιδιαιτερότητες του μεταβολισμού σας. Αν κυοφορείτε, παίρνετε φάρμακα, ή έχετε κάποια πάθηση, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρήση του προϊόντος. Όσον αφορά κινδύνους και παρενέργειες παρακαλούμε δείτε το ένθετο της συσκευασίας και ρωτήστε το γιατρό σας ή έναν ειδικό σε θέματα υγείας. Διαβάστε ολόκληρη την αποποίηση ευθυνών. Διαβάστε τις ανακοινώσεις νομικού περιεχομένου.

Αποποίηση ευθυνών: Ολόκληρο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αυτής βασίζεται στις απόψεις και έρευνες της Oxford Biolabs Ltd., εκτός αν σημειώνεται διαφορετικά. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αυτής δεν αποσκοπούν στην αντικατάσταση της προσωπικής σχέσης με έναν πτυχιούχο επαγγελματία σε θέματα υγείας και δεν προορίζονται για ιατρικές συμβουλές. Προορίζονται ως κοινοποίηση γνώσης και πληροφοριών από τις έρευνες και την εμπειρία της Oxford Biolabs Ltd. Και της κοινότητάς της. Η Oxford Biolabs Ltd. σας προτρέπει να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις όσον αφορά τη υγεία σας με βάση την έρευνά σας και τη συνεργασία σας με έναν πτυχιούχο επαγγελματία σε θέματα υγείας. Δείτε τους όρους παροχής της υπηρεσίας μας και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και την πλήρη αποποίηση ευθυνών εδώ.